Köp från "Whoops"

Idag ringde klockan vid sängen 07.00. Jag steg upp. Tog på mig mjukisbyxor och ett linne. Bussen mot Malmö kom 07.49. Idag var det en tuff dag på jobbet. Jobbar i frukosten på Hilton. Tjännar faktiskt bra med pengar. Jag brukar bara jobba 3-4 timmar men det är lagom. Efter jobbet idag så var det en lång stund till bussen hem skulle gå så jag tog en tripp mot deras köpcenter som ligger nästan bredvid Hotellet. Köpte en klänning och en tunika. Älskar dom riktigta mycket. Jag såg dom direkt när jag gick in i affären och jag blev kär. Då kan man inte gå där ifrån utan att har köpt dom. Då hade jag fått dåligt samvete. Klänningen är en sommar/fest klänning som är svart med blommor på och tunikan är ett svart spetstunika. Modet är inne nu att man ska ha en svart snygg behå under så att den syns men jag skulle inte trivas med det. Jag tycker det känns för bart så när jag kommer använda den så kommer jag antagligen ha en svart eller vitt linne, eller så vill jag ha färg. Hihi, har inte bestämt mig än. Här kommer i alla fall bilder på klänningen och tunikan. Enjoy!

Klänning från Whoops
Klänning från Whoops

Tunika från Whoops
Tunika från Whoops


Elitserien nästa!

Det kunde inte har varit bättre. Umgått mest med Mathilda älskling men så kan det vara. Jag älskar dig något enormt bebe, det måste du komma ihåg! Igår till idag har Mathilda sovit hos mig. Igår kollade vi först på "Fantomen på operan" sedan blev det att följa finalen i curling. I 9de ronden såg det inte så bra ut så vi gick och la oss 03.00, hehe. Imorse när vi hade vaknat så hade min mamma smsat som var i våran stuga, att curling tjejerna hade vunnit. Jag blev helt chockad först för att jag trodde inte att det skulle gå för att det såg skit ut. Såg repriser idag och vilken miss canadenskan hade gjort. Hon som hade varit duktigast enligt mig. Men glad för svenska laget. Vilken insatts dom gjorde i matchen. Behöll kylan och spelade tills matchen var slut.

Idag var jag och kollade när våra H43/Lundagård tjejer spelade mot Sävehof. Dom vann tillslut med en boll och nu är dom i elitserien. Jätte glad för deras skull och det kommer jynna oss om något/några år för då kommer vi slås ihop med dom, hihi. Bra spelat tjejer!

H 43/KFUM Lundagård


Då blir det de coola brudarna nu, tjaaoooo!

Cool brud :D

Sängen väntar men först popcorn

Har hållt på med bloggen super länge nu men orkar inte länge. Den blev väl sådär antar jag. Hinner inte blogga mer. Måste gå och lägga mig men först mina goda hemmagjorda popcorn <3.
POPCORN :D

Tårar rinnande ner från min kind

"Råkade" se en video idag på en korsbandsoperation. Trodde att jag skulle spy. Jag fattar inte hur alla ni som har opererats klarar av operationen. Jag tror att jag ska hypoventilera. Snälla ge mig råd alla. Behöver all stödd som behövs. Gråter till sömns varje natt...

Korsbandsopertion


Läggdax snart men först "Baksmällan"

Igår kom Mathilda älskling hem till mig och sov hemma hos mig till idag. Mysigt med dig baby, massor med lööööv two you <3! Har saknat dig jätte mycket. Vi vaknade vid 11.00 efter sen natt. Somnade i filmen igårkväll men så kan det vara. Idag så tog vi bussen till byn för att gå till apoteket. Mathilda skulle hämta ut ett recept. Direkt efter det åkte vi hem igen. Hehe, egentligen inte lönt att åka buss för att det tar bara 10 minuter att cykla men vi kände inte att cykla i detta vädret som är i Sverige nu. Kom ju hem från Prag igår. Tjeckien ligger en bit under oss, men bara 1 timme och 15 minuer med flyg, och det var vår där nere. Jag hoppas det är på väg upp till oss. Saknar verkligen våren och sommaren jätte mycket. Tanken om att kunna bli brun är en väldigt saknad sak, hihi. Efter bussturen till byn och tillbaka blev det hem till Mathilda. Haha, vi rensade hennes garderåb för att hennes pojkvän skulle komma hem till henne senare och han sa att han skulle kolla igenom hela hennes garderob så hon fick panik och drog ut alla kläder och rensade, haha, riktigt komiskt blev det. Stack hem innan hennes pojkvän kom för att ville inte vara där då. Kom och satt lite vid datorn sedan blev det gymmet med mammiis. Kände inte alls för att gymma idag men tvingade dit min kropp ändå. Nuläget så har jag jätte mycket träningsvärk och trött fast jag gymmade två gånger i Prag. Snart måste jag stänga ner min dator. Ska lägga mig till rätta i sängen och kolla på finalen i någon särskild gren i skidor. Vet inte vad det heter men det ser jätte roligt ut i alla fall. Efter det blir det att sätta på "Baksmällan". En ny film som min pappii har köpt. Den verkar jätte rolig. Jag hoppas den är det också. Nu orkar jag inte skriva mer. Ni få sova gott alla änglar. Have nice dreams, kiss!

Halloooo Sverige!

Idag har jag kommit hem från min resa i Prag med sötaste mammiis. Det var en underbar resa som jag inte skulle vilja missa. Har tagit rätt så mycket kort och här kommer liter av bilder från resan. ^^

Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010
Prag 2010

SLUT!


Adjö Sverige, Hej Prag

Packningen klar, frukost snart och jag snart på bussen in till stationen i Malmö för att möta upp min mammiis för att ta tåget över till Danmark. Det blir flyget från Kastrup till Prag. Det kommer bli jätte mysigt. Så detta innebär att det blir inget bloggande över helgen men bilder kommer när jag har kommit hem. Vi tar flyget från Prag vid lunch så det kommer troligen bilder på måndag, annars på tisdagen. Ni får ha det så bra i Sverige så hör vi. Tjaaoooo!

Jag i blått §

DM har börjat och packning inför Prag

Hejsan alla gulliga, sötaste, finsate bloggar som finns. Hihi, som ni märker så är jag på toppen humör. Skulle inte kunna må mycket bättre nu. Först och främst kan vi börja med skolan. Har haft ett lexförhör och ett prov idag och både gick faktiskt förvånatsvärt bra. Överträffade mig själv :D. Ikväll var jag i Kävlinge och kollade när min lagkamrater spelade sin första DM match mot Kävlinge. Vi vann rätt övertygat men vi måste lägga på en rem om vi vill vara bäst. Kom hem för en stund sedan och åt lite mat. Inte den godaste pajen, smakade mest lök men åt mini i alla fall. Just nu håller jag bara på att surfa runt lite och kolla vad som har hänt i olika liv, hihi. Bilddagboken, facebook och blogg är det man hänger runt mest. Imorgon så åker jag med mammiis till Prag som ni kanske har fattat och problemet är att jag har inte börjat packa än. Har inte börjat känna någon panik än men det kommer kanske. Ska inte ha med mig för mycket men lite extra ombyta och lite smått och gått behövs alltid. Fortsättning på rubriken igår var inte så speciell egentligen. Hatar bara skolan för tillfälligt. Skönt med att lovet har börjat. Jag hoppas man får tillbaka gnistan att göra läxor när man är tillbaka med efter en veckas uppehåll från skolan. Nu kommer jag inte på mer att skriva om. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hör vi kanske senare i kväll.

Skolan tar kål på mig

Rubriken får fortsätta imorgon... Har gjort läxor hela kvällen och måste sova nu. Om mina föräldrar hör att jag sitter vid datorn och knappar så kommer jag få skit. Ni får sova gott. Det kommer många fler inlägg imorgon så kolla in då också vet ja :)<3.

+ Jag har gjort en ny header. Vad tycks?


Tjingeling coolingar

Hejsan svenjsan alla sötisar. Har varit dålig på att blogga, många andledningar men så kan det vara ibland. Skoldagen har varit super idag. Dagarna bara springer iväg. Om en vecka så är det lov och jag tror jag kommer skrika av lycka. Tyvärr så har jag inte fått reda på när jag ska opereras än men jag hoppas att jag får reda på det snart så att jag kan ställa in mig på det. Jag behöver en mentall förberedning annars kommer inte jag klara det :'(, så kan det vara. Men i alla fall, har sakt till mig själv att jag ska försöka släppa det och gå vidare för tillfället och det ska jag. har gjort läxor hela kvällen. Först och främst matte för att jag kommer ha prov på torsdag. Bara för att jag säger jag, är därför att jag ska till Prag med mammiis på fredag. En egen trip till Tjeckien men bästa mammiis. Så jag ska göra provet på torsdag istället för fredag. Måste också göra SO och kolla igenom spanskan innan jag lägger mig för att jag har SO löxförhör och spanska prov imorgon. SHIT, har haft jätte mycket den senaste tiden. Jag hoppas det lungnar sig.

Det finns en kille, en söt kille som gör så att man glömmer allt annat, hihi <3. Puss på honom!

<3

Kanske bortförklaring, tyck vad ni vill?

Jag har inte mått alls bra. Min värld är bara upp-och-ned. Allt är kaos, inget rätt. Går och tänker på samma sak hela tiden och det gör inte mig lyckligare ska jag säga. När jag börjar prata med folk så glömmer jag smärtan och blir upptagen med annat. Något jag har lärt mig att om jag börjar bli nervöss eller vad som, så måste jag bli underhållen med vad som som hälst.´
Tack vare min "dåliga tid" så har jag inte haft ork att blogga men det ska bli ändring. Om jag inte känner mig så bra så ska jag blogga. ^^

Förlåt för dålig uppdatering

Har haft fullt upp med allt möjligt som t ex igår. Datorn har inte stått först på min lista.
Hinner inte blogga mer nu heller. Ska nog träffa folk <3.

Och Emma, videon är borttagen på hemsidan, alla åhus finaler :'( .. Jag som älskade att kolla på den.

BTW en ny header är på väg <3.

Love to you!

Tyvärr inga roliga inlägg idag men har inte haft tid. Kan berätta imorgon.

Måste bara säga att mitt hår har börjar bli långt,
me like! <3

Långt hår (Y)


Kaos!!

Allt är bara upp-och-ner idag...

Ska snart till gymmet och träna. Känner inte för det just nu men när man väl är där så kanske man ändrar sig. Hinner inte skriva mer nu.

Måste bara berätta att nationella provet gick jätte bra idag :D.. Överlycklig. Vi hörs senare ikväll, tjaaoooo!

miii <3


Bild brist...

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska lägga mig, och kommer på att har ingen bild att ladda upp så det får bli ett inlägg utan bild. Okej, det brukar var så rätt så ofta men har sakt till mig själv att jag ska försöka lägga in bilder ofta. Inte för att jag tror att det går men kan kan alltid göra ett försök.
Har inte så mycket att berätta om skolan idag. Idag kände jag mig bara allmänt skoltrött. Har inte gjort det innan men idag var det riktigt drygt.

Imorgon är det nationellt prov igen och jag har en känsla av att det inte kommer gå så bra. Men jag hoppas mina känslor har fel.

Måste gå och lägga mig nu. är jätte trött. Har varit på rehabsträning och på min systers träning, så nu orkar jag inte mer. Sov gott alla änglar. Tjaaoooo! <3

Tårta och vofflor = LOVE!

Igår så tog min syster och lite jag, ett ryk och bakade en tårta. Den blev jätte god. Jordgubbarna var godast :D .. I dag så fyller min yngsta syster år, Nora. Grattis till henne <3. Min mellersta syster, Linn, fick änu ett ryk imorse. Hon bakade frukostvofflor, så himla gott. Det är inte vanligt att vi brukar ha vofflor till frukost men ibland måste man festa till det, hihi. Nu måste jag gå och jag klart det sista. Fler inlägg kommer ikväll. Puss <3. 

Tårta! :D


Älskar när allt blir som man vill

Tjena alla coola bloggare. Idag är jag på stållande humör. Dagen har varit jätte bra förutom nationella provet i svenska som vi hade idag. Det var inte jätte svårt men det tog tid i alla fall. Jag hoppas att det gick bra. Har också fått reda på att mitt NO prov i fredags om Genetik och Genteknik har gått bra. Jag pratade med min lärare om lite olika saker, som t ex att jag tycker SO är roligare än NO och jag lägger ner mer tid på SO men mitt stora, konstiga, problem är att jag får bättre betyg i SO? Jag tycker det är jätte konstigt. Lägger ner mer tid på SO men ändå blir det inte som jag vill. Och efter den meningen som jag hade sakt, kom det fantaskiska, han bara, - Det gick jätte bra för dig på NO provet!.. Hihi, jag blev överlycklig. Vi har inte fått se våra prov eller resultat än för att han har inte rättat klart alla prov men vi kommer få se proven imorgon. Men jag tycker att det räcker att min lärare säger att det gick bra. Då kan man känna sig lugn till imorgon. Sista lektionen idag hade vi syslöjd. Jag ska påbörja en klänning som förhoppningsvis kommer bli jätte bra. Har höga förväntningar på mig själv. När lektionen var slut så ville min lärare att jag skulle stanna kvar för att vi var tvungna att diskutera vissa saker för att det ska bli så bra som möjligt. Och så kom vi in på betyg och sånt. Och då sa jag att jag sattsar på MVG, och det bästa av allt. Hennes mening lödd att detta är en MVG++ uppgift som jag håller på med. Åå, vad glad jag bli. Jag hoppas det kommer bli bra. Kan försöka rita upp den på bild så att ni kan få se en skiss. Ni kommer självklart få se den när jag blir klar, men bara om den blir bra.

Just ju håller min mamma på med maten och efter det ska vi göra oss igordning och åka till gymmet i Lund. Det kommer bli jätte skön att försöka träna bort träningsväken som jag fick igår. Måste bara få fråga en sak. Jag har inte tränat alls mycket min kondition men ändå så är jag i top from med min kondition. Hur kan detta stämma? Jag har aldrig haft så mycket uthållighet och snabba löpsteg. Jag överträffar mig själv. Men glad om konditionen sitter kvar. Det är bara till att le och säga tack! Ska gå och äta nu, sedan gymma. Kanske fler inlägg ikväll.

Mii <3
Mii <3


Tårar, vad betyder dom?

Har inte så mycket att skriva om.
Får inte fram några ord...
Låter bara tårarna rinna!

Mys framför TV med massa kuddar

Känner att kroppen börjar bli trött och jag längtar tills jag ska lägga mig i sängen och låta dagrana åka förbi. Tyvärr så är det inte riktigt så men ibland så hade man önskat. Man saknar någon att ha bredvid sig och säga, - Allt kommer bli bra Louise, det lovar jag! Man hör massa med folk som kommer och säger men man vågar inte tro det. Tror att jag ska sätta på en film och bädda ner mig i sängen. älskar min säng så mycket, njuter varje gång som jag ska lägga mig, hehe. Låter väldigt kul när jag väl tänker på det men så kan det vara ibland. Jag hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag i alla fall. Sov gott alla änglar!

Rösta på min blogg!

Jag är med i en bloggröstning hos Emma. Klicka på hennes namn för att komma till bloggen.
Gå gjärna in och rösta på min blogg. Jag skulle uppskatta det.

Glow Stick

Jag känner att jag är tvungen att vissa detta för er. Dom är så söta. Jag har blivit helt kär i dom. Det är armband som är i olika färger. Om du knäcker dom, då är det något medel i dom som sätter igång verkningen så att dom kan lyssa i mörker. Några dagar senare funka dom inte, medlet tar slut. Dessa armbanden är egentligen till för att andvända på discon men jag andvänder som till vardan också.

Glow Stick


Godmorgon, godeftermiddag, godkväll

Hejsan hoppsan alla sötnosar. Är hemma nu från en fullpackad helg känns det som. Mitt senaste inlägg var i fredags. Kunde inte blogga igår för att var i Kivik (våran stuga på Österlen). Helgens har faktiskt vait mysig. I fredags så stack jag direkt efter skolan till gymmet. Det klyddade som f*n, vi behöver inte gå in på detaljer, hehe. Frågade om jag kunde åka med min pappa hem för att han slutade jobbet när jag hade tränat klart och det fick jag. Kom hem och packade mina väska fort för att sedan åka till Kivik efter matchen på Hagalid. Mina syskon vann med ca 5 bollar tror jag att det blev, en riktiga bra match. Hihi, kanske tränarens förtjänst? På lördagen så hade vi kalas för mina syskon och min pappa. Det var jätte trevligt. God mat och trevligt sällskap. På lärdagskvällen så åkte vi till mina kusiner i Veberöd och firade min faster och hennes man som har och kommer fylla år. Mycket god mat där med. Man kände sig som en tjockis efter denna dagen. Kom hem jätte sent på kvällen. Som tur var så gymmade jag idag och blev av med allt mat från igår, hihi. Om jag kommer fortsätta träna på gymmet lika ofta som jag gör nu så kommer gymmet bli mitt andra hem. Kanske bra, kanske dåligt, det kommer vi få reda på längre fram i tiden.

Miiii today, 2010-02-07


Gymmet idag också, imorgon party

Idag fyller min lillasyster 13 år. Grattis till henne <3. Hade prov idag i NO. Det handlade om Genetik och Genteknik. Det gick faktiskt förvånatsvärt bra. Svarade på allt men var osäker på vissa men ändå helt okej.

Idag gymmade jag också. Riktigt skönt. Ska gymma med mamma på söndag igen, längtar! 

Ska snart iväg till min skola och vara hjälptränare för min systers lag som jag brukar vara ibland. Så detta blir ett väldigt kort inlägg, för måste hinna packa också. Vi ska till våran stuga efter matchen. Kommer hem imorgon. Vi ska fira mina syskon, Linn och Nora, och min pappa. För dom fyller närstan år samtidigt. Så vi har bjudit hem framor, farfar, mormor och min mammas fabror. Det kommer säkert bli super mysigt. Måste skynda mig nu. Kommer hem imorgon och då kommer det troligen vara bilder utlagda.

Detta var som låg i brevlådan till mig. En jätte fin bikini som jag beställde från nelly.com. I LOVE!


BIKINI


Städning halva dagen

Var tvungen att gå hem från skolan innan lunchen idag för att jag mådde jätte dåligt. Det kändes som att jag hade feber men tror inte att jag hade det ändå. Har fortfarande skit ont i halsen, hoppas jag inte kommer få halsfluss snart. orkar inte med sånt. Har också haft sjukt ont i huvudet hela dagen. Jag hoppas det inte är mina nerver som spökar. Sånt orkar jag inte med. När jag kom hem så lagade jag pannkakor, var riktigt hungrig. Efter det så la jag mig ner i min systers säng och somnade. Har precis blivit klar med mig stäning. Städar alltid på torsdagar. Så efter att jag hade vaknat efter en skön tupplur så ville jag bli klar med städningen. Lite bilder på mitt rum. Alla som inte fattar det så har jag två rum som sitter ihopa. Det är ett valv i mellan.


Städning..Städning..
Städning..Städning..


Gissa bajset

Nu ska ni inte gissa något bajs men det var ett uttryck som jag kom precis på, som jag tyckte var roligt. Detta uttrycket sa man oftast när man var yngre, hehe.

Idag så kom det hem något i brevlådan som det stod att det var till mig. Min fråga är: Kan ni gissa vad paketet innehöll?

Post till mig =)


Första gången man gymmar

Skoldagen var hur skön som helst. Lektionerna bara sprang förbi och det kändes som att allt bara var hur enkelt som helst. Jag tror inte att vi har haft roligare skoldag, hihi.

Måste bara berätta att jag har börjat gymma idag. Det var något av det bästa jag har gjort. Ska försöka gymma 3 gånger i veckan. Det kommer troligen bli 2 gånger med mamma och en gång själv. Ska försöka bli super vältränad innan operationen.  Många personer kommer fram till mig och frågar "kan du bli mer vältränad?" Det är klart jag kan. Världens starkaste man kan säkert det också. Om man vill så kan man! Så träningarna för mig framöver innan operationen kommer se ut följande: 1 gång handbolls träning, 2 gånger rehabs träning hos min sjukgymnast och gymma 3 gånger i veckan. Sammanlagt kommer det bli 6 gånger träning i veckan men om ja ska ta med skolgymnastiken också som jag försöker anstränga mig mycket på så kommer det bli 9 gångers träning i veckan. Helt otroligt egentligen. Tror ni att jag kommer klara det? Det kommer vi märka i alla fall.

Har blivit dålig på att ta bilder, något jag måste ändra på =) ..
<3

Fint med snö men inte snöstorm

Dom sade på TV igår att det skulle komma 2 dm snö idag. Vi bara väntade och väntade men det kom inget. Men när man minst annade det så kom allt på en gång. När jag skulle cykla hem så snöade det jätte mycket. Snö är mysigt och så men bara när man är inomhus och kan sitta vid datorn eller vid TV och kolla ut eller när man har snöbollskrig. Men inte mysigt med snö när det är snöstorm. Men förhoppningsvis så kommer våren snart, hehe. Älskar våren och sommaren. Mina fravorit årstider :) .. Vilka är dina favorit årstider?

Snöstorm!


Finner inga ord hur underbart det är

Vad är livet utan T-R-Ä-N-I-N-G? XX

Jag finner inga ord för hur underbar träningen var idag. Jag var med på allt. Alla med boll att göra. När vi gjorde kombinationen och skulle upp och skjuta så skjött jag avstämt rakt upp i taknättet. Och så hör man min träna "SKIT BRA LOUISE!". Det är nästan så att man vill börja gråta. Skåten upprepades fler gånger. Skjutandet har i alla fall inte försvunnit och inte passningar heller. Passningarna sitter perfekt. När min pappa kom och hämtade mig så var jag hur glad som hälst. Ni annars inte :D! Just nu så mår jag inte mycket bättre men när tanken slår mig igen att det snart är operation så försvinner glädjen men jag ska lova er! Jag ska kämpa in i det sista.


Träning mentalt

Har våran gamla matchtröja på bilden. Han aldrig andvända min nya matchtröja innan jag skadade. Riktigt tragiskt men får vänta till jul. Något att se fram emot i alla fall.

Jag har kommit på en sak. Träning ger mig styrka. Styrka i kroppen och i huvudet mentalt. När jag kommer tillbaka kommer ingen kunna stoppa mig!

Louise i form!


RSS 2.0